Interieurontwerp lobby en hotelkamer NH-hotel - Naarden

Wat is er prettiger om in een hotel te overnachten waar rust, harmonie in kleur, fijne werkplekken en ruimte samenkomen. Voor NH-hotel Naarden is op eigen initiatief een stylingplan voor de lobby en een hotelkamer opgesteld. De voorgestelde kleuren zijn gebaseerd op de kleur van de huisstijl - blauw, groen van de natuurlijke omgeving, geel van frisheid, nostalgisch bruin van het vestingstadje Naarden, zakelijk zwart voor de subtiele details.


Lounge Lobby

In de lobby is een plek gecreëerd waar je kunt loungen, werken, en waar je onder het genot van een cappuccino digitaal kunt inchecken. Op de vloer komt een mooie helderblauwe PU gietvloer, wat gemaakt is van plastic afval. Het geeft een uitstraling als een terrazzo vloer. Dit is een milieubewuste en duurzame sterke keuze. Als meubilair een design stoel als werkplek, een gezellige zitplek op een half ronde bank en een wand bureau met fijn zittende barkrukken om werkzaamheden te verrichten, maar ook gezellig te kunnen zitten.


Comfortabel slapen

In de hotelkamer is gekozen om de sfeer vanuit de lobby door te voeren in de hotelkamer. Hierdoor wordt een eenheid gecreëerd door het gehele hotel. Op de vloer komt een PVC vloer met houtlook, wat aangenaam aanvoelt en tevens hygiënisch schoon te houden is. Belangrijk is dat er een mogelijkheid wordt geboden om in de kamer een zit- maar ook een werkplek te creëren, dit wordt verkregen door middel van fijne stoelen met tafel. Een comfortabel boxspring bed in de kleur van het huis en een kunstplant met warme rieten pot als accessoires. Achter het bed wordt een houten wandbord geplaatst dat een warmte uitstraling geeft aan de ruimte, eventueel met details van mos. De badkamer wordt een inloopdouche met apart bad. De badkamer is functioneel, maar mag ook dat tikkeltje luxe uitstralen. In elk geval een hotelkamer om tot rust te komen na een drukke werkdag.


Ook benieuwd naar de specifieke mogelijkheden voor jouw interieur, neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Neem contact op


E-mailen
Info
Instagram