Interieurontwerp woon- eetkamer jaren '80 woning Huizen

Voor een jong gezin in Huizen is een plan gemaakt om het bestaande interieur te moderniseren volgens een upgrade 'light-versie'. In het ontwerp is het bestaande meubilair deels vervangen, hebben de wanden een nieuwe kleur gekregen, en zijn er natuurlijke elementen aan het interieur toegevoegd: Eigentijds Landelijk. In het plan is een wand gecreerd waar de piano in zijn geheel voor kan worden geplaatst, hierbij bieden de achterliggende nissen aan beide zijden extra ruimte voor houtopslag en boeken. Mospanelen aan de wand en planten in de kamer brengen buiten naar binnen, ronde vormen verzachten het geheel.


Ook benieuwd naar de specifieke mogelijkheden voor jouw interieur, neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Neem contact op




E-mailen
Info
Instagram