Interieurontwerp uitbouw - Blaricummermeent, Bart van der Lecklaan

Voor een uitbouw van een woonhuis in de Blaricummermeent is een interieurplan met lichtplan gemaakt. De bestaande sfeer van de woning is doorgezet in de nieuwe ruimten in het thema 'organische abstractie'. Het ton-sur-ton interieur, eigentijds behang en moderne verlichting en accessoires geven de uitbreiding een warme en sfeervolle uitstraling.

Lees meer
Interieurplan woon- en eetkamer woning - Huizen, Kielzog

Voor een jong gezin in Huizen is een plan gemaakt om het bestaande interieur te moderniseren volgens een upgrade 'light-versie'. In het ontwerp is het bestaande meubilair deels vervangen, hebben de wanden een nieuwe kleur gekregen, en zijn er natuurlijke elementen aan het interieur toegevoegd: Eigentijds Landelijk.

Lees meer
Stylingadvies gezinswoning - Huizen, Zuiderzee

In deze ruime gezinswoning in Huizen heeft de leefruimte op de begane grond een andere verrassende indeling gekregen, hierbij is de keuken verplaatst van de voor- naar de achterkamer. Met de nieuwe indeling zijn extra zitplekken gecreëerd.  In het stylinplan bestaan de kleuren op de wanden uit subtiele, natuurlijke, warme en lichte tinten. Hiermee wordt het accent gelegd op de donkerkleurige leefkeuken en het nieuwe meubilair.

Lees meer
Natuurlijke materialen en kleuren brengt buiten naar binnen

Voor een opdracht met een woonkamer direct grenzend aan de tuin is een meubel-, kleur- en materialenplan opgesteld. Door de sfeer van de tuin naar binnen te halen wordt in de toepassing van natuurlijke materialen een vloeiende overgang met buiten gecreëerd. Het rustieke hout voor de vloer, het natuurlijke kleurenpalet, in combinatie met de industriële look van het meubilair geven een eigentijdse uitstraling. De gekozen stoffen zorgen voor een comfortabele zit en een verzachting van de ruimte. Als decoratie aan de wand is het ecologische materiaal kurk toegepast. Het materiaal, dat tevens akoestisch werkt, draagt bij aan een aangenaam wooncomfort: natuurlijk thuis.

 


Complete badkamer jaren '80 woning gemoderniseerd

Een compacte badkamer in een jaren '80 woning in Huizen is compleet heringericht. De ruimte vroeg om een modernisering met een efficiënte en logische indeling ten aanzien van een optimaal gebruik. Het resultaat is een moderne badkamer met ruime inloopdouche en een eigentijdse luxe uitstraling.

Lees meer
Interieurplan ecologische villa - Achterveld, Emelaarseweg

Voor deze onder architectuur ontworpen nieuwbouwwoning in Achterveld maakt Eshuis Interieurstyling een compleet interieurplan. De woning naar ontwerp van architect Egbert Eshuis, wordt gestyled met natuurlijke materialen, een warm kleurenpalet en eigentijds comfortabel meubilair. Aansluitend op de architectuur en indeling van het woonhuis wordt in elke ruimte een passende sfeer neergezet.

Lees meer

 

 


Stylingplan luxe vakantiewoning 

Bij het maken van een stylingplan voor een luxe vakantiewoning aan de Franse Rivièra is het interieur geïnspireerd op het thema 'Aan de Kust'. De kust is een plek waar je de rust en openheid echt kan vinden. Met de kleuren is een bijpassend kleurenschema gevonden in Azuurblauw van de zee, hout van de bosrijke omgeving en de beige-roze tint van het strand. De kleuren vormen de basis voor het totaalplan van het interieur.

Lees meer

Verlichting essentieel voor de totale sfeer in huis

De keuze van verlichting is bepalend voor de sfeer, beleving en de mogelijkheden van het gebruik van het interieur. Om optimaal aan te kunnen sluiten bij de wensen van de opdrachtgever wordt in nauw overleg een zorgvuldig lichtplan opgesteld. Per ruimte kan worden gekozen uit verschillende soorten verlichting waaronder basisverlichting, accentverlichting, functionele verlichting, sfeerverlichting en decoratieve verlichting. Een enkele lichtbron of een combinatie, de armatuur als eye-catcher of een terughoudend object, er is op dit gebied veel mogelijk. Graag geef ik hierin een passend advies.


Ook benieuwd naar de specifieke mogelijkheden voor jouw interieur, neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Neem contact op

E-mailen
Info
Instagram