Een sfeervol thuis 

Eshuis Interieurstyling creëert voor jou een sfeervol thuis! Interieurstylist Bethina Eshuis: "Door middel van een persoonlijke aanpak vertaal ik de specifieke interieurwensen van de opdrachtgever in een passend interieurontwerp. In een totaalplan worden eigentijdse elementen gecombineerd met verrassende kleuraccenten en mooie materialen. Hierbij maak ik graag gebruik van natuurlijke en duurzame materialen voor een  comfortabele woonsfeer, waarbij groene planten niet zijn weg te denken uit het interieur.

Voor de indeling van de ruimte wordt optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden die een ruimte te bieden heeft wat betreft zichtlijnen, lichtinval en de verbinding van de binnen- met de buitenruimte.

Na een jarenlange werkervaring in de verkoopbranche, waarbij ik op verschillende vlakken veel persoonlijk advies heb mogen geven, ben ik mijn passie voor interieur verder gaan ontwikkelen. Hiervoor heb ik een opleiding tot interieurstylist gevolgd. Tijdens mijn opleiding ben ik een eigen interieurontwerp bureau gestart: Eshuis interieurstyling. Met mijn creativiteit wil ik graag voor mensen een sfeervol thuis creëren. 

Naast interieurstylist ben ik moeder van twee mooie kinderen en getrouwd met mijn lieve man. Ik ben creatief, een open persoon, ik hou van helderheid, overzicht, kleur en ben een tikkeltje perfectionistisch ;)

Bethina Eshuis

   

 

 

E-mailen
Info
Instagram