Stylingplan 'Aan de kust' luxe vakantiewoning - Franse Rivièra

Bij het maken van een stylingplan voor een luxe vakantiewoning aan de Franse Rivièra is het interieur geïnspireerd op het thema 'Aan de Kust'. De kust is een plek waar je de rust en openheid echt kan vinden. Met de kleuren is een bijpassend kleurenschema gevonden in Azuurblauw van de zee, hout van de bosrijke omgeving en de beige-roze tint van het strand. De kleuren vormen de basis voor het totaalplan van het interieur.

In het plan is ingespeeld op de wens van de opdrachtgever met grote voorkeur voor licht en ruimte, Scandinavisch interieur met de toepassing van natuurlijke materialen. Bij de door de opdrachtgever zelfgekozen keuken met eikenhouten blad is passend meubilair gevonden waaronder een houten eettafel. De tafel vormt het middelpunt van de woonruimte. Het biedt de mogelijkheid om te vergroten waarmee met alle gasten aan een lange tafel kan worden gedineerd op een comfortabele zittende stoel. 

Met de keuze voor de materialen wordt het ontspannen gevoel van het buitenleven (bos en strand) gecreëerd. Als wanddecoratie in de keuken komt een decoratief hangwerk gemaakt van resthoutjes wat dit gevoel versterkt. Zowel de salontafel als dressoir zijn gemaakt van eikenhout, ieder met een eigen uitstraling. Als design object wordt op het dressoir een mooie zwarte vogel geplaatst, van het designmerk Eames. De loungebank is gemaakt van de zachte stof Bouclé. Een stralende bank, dat goed combineert met de gekozen vaasjes, zwart, warm roze, en het natuurlijke vloerkleed gemaakt van jute. Het resultaat is een plek waar meubel, wand en decoratie een harmonieus geheel vormen dat de gewenste ruimte en sfeer biedt aan de opdrachtgever.


Ook benieuwd naar de specifieke mogelijkheden voor jouw interieur, neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Neem contact op


Bellen
Info
Instagram